KRİTER |
SEÇENEK |
MEŞHUR ÜRÜNLER |
SÜT,YAĞ,BAL,PEYNİR
|
DOĞRUDAN SATIN ALINABİLECEK ÜRÜNLER |
KİRAZ,ÇİLEK
|
EN ÇOK YETİŞTİRİLEN ÜRÜNLER |
KİRAZ,ÇİLEK
|
ALTERNATİF YENİ ÜRÜN ÇEŞİTLERİ ÜRETİMİ |
YOK
|
ENDEMİK (SADECE BU BÖLGEDE YETİŞEN) BİTKİLER |
YOK
|
TIBBİ VE AROMATİK BİTKİ YETİŞTİRİCİLİĞİ |
KEKİK,SUMAK,KANTARON
|
ARICILIK |
EVET
|
EN ÇOK BESLENEN HAYVAN TÜRLERİ |
BÜYÜKBAŞ
|
HAYVAN BESLEMEDE KULLANILAN ÜRÜNLER |
KÜSPE,ARPA,SAMAN,SİLAJLIK MISIR,HAZIR YEM
|
MEYVECİLİK İHRACATI |
KİRAZ
|
SERTİFİKALI ORGANİK TARIM |
YOK
|
GÜBRE ÇEŞİTLERİ |
EKİM GÜBRESİ,YAPRAK GÜBRESİ
|
TOPRAK ANALİZİ YAPTIRMA DURUMU |
EVET
|
SU ANALİZİ YAPTIRMA DURUMU |
HAYIR
|
TARIMSAL SULAMA SUYU YETERLİLİĞİ |
YETERLİ
|
TARIMSAL SULAMA SUYU KAYNAĞI |
GÖLET
|
SULANABİLİR ALANDA YETİŞTİRİLEN ÜRÜNLER |
KİRAZ,DOMATES,BİBER,PATATES
|
SULAMA SUYU KAYNAĞI YÖNETİMİ |
SULAMA BİRLİĞİ
|
MODERN SULAMA SİSTEMLERİ KULLANIMI VE SU TASARRUFU EĞİTİMİ |
HAYIR
|
SULAK ALAN MİKTARI |
60
|
ÜRETİMİN GEÇİMİ SAĞLAMA ORANI |
70
|
TARIMSAL BİLGİLERE ULAŞMA KANALLARI |
TELEVİZYON,İNTERNET
|
MAHALLEDE KOOPERATİF VAR MI? |
TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ
|
BİREYSEL ARAZİ ORTALAMASI |
13
|
DEVLETİN VERMİŞ OLDUĞU DESTEKLERDEN FAYDALANMA ÇEŞİTLERİ |
MAZOT-GÜBRE,SULAMA SİSTEMLERİ,SÜT,GENÇ ÇİFTÇİ
|
TALEP EDİLEN TARIMSAL EĞİTİMLER |
YOK
|
KADINLARIN MAHALLE EKONOMİSİNE KATKISI |
HAYIR
|
İKİNCİ NESİLE ÇİFTÇİLİĞİN ÖNERİLİP ÖNERİLMEDİĞİ |
HAYIR
|
KAYBOLAN VEYA KAYBOLMAYA YÜZ TUTMUŞ DEĞERLER |
EL SANATLARI
|
ESKİ YERLEŞİM YERLERİ |
KÖPRÜ,CAMİ
|
ARKEOLOJİK ALAN |
YOK
|
KONAKLAMA YERİ |
YOK
|
KÜTÜPHANE |
YOK
|