KRİTER |
SEÇENEK |
MEŞHUR ÜRÜNLER |
|
DOĞRUDAN SATIN ALINABİLECEK ÜRÜNLER |
|
EN ÇOK YETİŞTİRİLEN ÜRÜNLER |
|
ALTERNATİF YENİ ÜRÜN ÇEŞİTLERİ ÜRETİMİ |
|
ENDEMİK (SADECE BU BÖLGEDE YETİŞEN) BİTKİLER |
|
TIBBİ VE AROMATİK BİTKİ YETİŞTİRİCİLİĞİ |
|
ARICILIK |
|
EN ÇOK BESLENEN HAYVAN TÜRLERİ |
|
HAYVAN BESLEMEDE KULLANILAN ÜRÜNLER |
|
MEYVECİLİK İHRACATI |
|
SERTİFİKALI ORGANİK TARIM |
|
GÜBRE ÇEŞİTLERİ |
|
TOPRAK ANALİZİ YAPTIRMA DURUMU |
|
SU ANALİZİ YAPTIRMA DURUMU |
|
TARIMSAL SULAMA SUYU YETERLİLİĞİ |
|
TARIMSAL SULAMA SUYU KAYNAĞI |
|
SULANABİLİR ALANDA YETİŞTİRİLEN ÜRÜNLER |
|
SULAMA SUYU KAYNAĞI YÖNETİMİ |
|
MODERN SULAMA SİSTEMLERİ KULLANIMI VE SU TASARRUFU EĞİTİMİ |
|
SULAK ALAN MİKTARI |
|
ÜRETİMİN GEÇİMİ SAĞLAMA ORANI |
|
TARIMSAL BİLGİLERE ULAŞMA KANALLARI |
|
MAHALLEDE KOOPERATİF VAR MI? |
|
BİREYSEL ARAZİ ORTALAMASI |
|
DEVLETİN VERMİŞ OLDUĞU DESTEKLERDEN FAYDALANMA ÇEŞİTLERİ |
|
TALEP EDİLEN TARIMSAL EĞİTİMLER |
|
KADINLARIN MAHALLE EKONOMİSİNE KATKISI |
|
İKİNCİ NESİLE ÇİFTÇİLİĞİN ÖNERİLİP ÖNERİLMEDİĞİ |
|
KAYBOLAN VEYA KAYBOLMAYA YÜZ TUTMUŞ DEĞERLER |
|
ESKİ YERLEŞİM YERLERİ |
|
ARKEOLOJİK ALAN |
|
KONAKLAMA YERİ |
|
KÜTÜPHANE |
|