| KRİTER | SEÇENEK |
|---|---|
| MEŞHUR ÜRÜNLER | YOK |
| DOĞRUDAN SATIN ALINABİLECEK ÜRÜNLER | BUĞDAY,ELMA,HAŞHAŞ,FİĞ,ARPA,KİRAZ,ÇİLEK,CEVİZ,VİŞNE,FASULYE,TERMİYE |
| EN ÇOK YETİŞTİRİLEN ÜRÜNLER | BUĞDAY,ARPA,ÇİLEK |
| ALTERNATİF YENİ ÜRÜN ÇEŞİTLERİ ÜRETİMİ | KANOLA |
| ENDEMİK (SADECE BU BÖLGEDE YETİŞEN) BİTKİLER | YOK |
| TIBBİ VE AROMATİK BİTKİ YETİŞTİRİCİLİĞİ | OĞUL OTU,DAĞ ÇAYI,KEKİK,KUŞBURNU |
| ARICILIK | EVET |
| EN ÇOK BESLENEN HAYVAN TÜRLERİ | BÜYÜKBAŞ |
| HAYVAN BESLEMEDE KULLANILAN ÜRÜNLER | BUĞDAY,FİĞ,ARPA,HAZIR YEM |
| MEYVECİLİK İHRACATI | YOK |
| SERTİFİKALI ORGANİK TARIM | ÇİLEK |
| GÜBRE ÇEŞİTLERİ | EKİM GÜBRESİ,YAPRAK GÜBRESİ |
| TOPRAK ANALİZİ YAPTIRMA DURUMU | HAYIR |
| SU ANALİZİ YAPTIRMA DURUMU | HAYIR |
| TARIMSAL SULAMA SUYU YETERLİLİĞİ | YETERSİZ |
| TARIMSAL SULAMA SUYU KAYNAĞI | AKARSU,GÖLET |
| SULANABİLİR ALANDA YETİŞTİRİLEN ÜRÜNLER | KİRAZ,VİŞNE,ÇİLEK,CEVİZ,FASULYE,DOMATES,BİBER,PATLICAN,PATATES |
| SULAMA SUYU KAYNAĞI YÖNETİMİ | |
| MODERN SULAMA SİSTEMLERİ KULLANIMI VE SU TASARRUFU EĞİTİMİ | EVET |
| SULAK ALAN MİKTARI | 50 |
| ÜRETİMİN GEÇİMİ SAĞLAMA ORANI | 40 |
| TARIMSAL BİLGİLERE ULAŞMA KANALLARI | KAMU KURUM VE KURULUŞLARI |
| MAHALLEDE KOOPERATİF VAR MI? | TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ |
| BİREYSEL ARAZİ ORTALAMASI | 30 |
| DEVLETİN VERMİŞ OLDUĞU DESTEKLERDEN FAYDALANMA ÇEŞİTLERİ | FİDE-FİDAN |
| TALEP EDİLEN TARIMSAL EĞİTİMLER | SEBZE YETİŞTİRİCİLİĞİ,MODERN MEYVECİLİK,ARI YETİŞTİRİCİLİĞİ,ÇİLEK YETİŞTİRİCİLİĞİ,MANTAR YETİŞTİRİCİLİĞİ |
| KADINLARIN MAHALLE EKONOMİSİNE KATKISI | EVET |
| İKİNCİ NESİLE ÇİFTÇİLİĞİN ÖNERİLİP ÖNERİLMEDİĞİ | EVET |
| KAYBOLAN VEYA KAYBOLMAYA YÜZ TUTMUŞ DEĞERLER | EL SANATLARI,OYUN TÜRKÜ |
| ESKİ YERLEŞİM YERLERİ | TEKKE,KALE,DERE,MAĞARA |
| ARKEOLOJİK ALAN | YOK |
| KONAKLAMA YERİ | KÖY KONAĞI |
| KÜTÜPHANE | YOK |