| KRİTER | SEÇENEK |
|---|---|
| MEŞHUR ÜRÜNLER | |
| DOĞRUDAN SATIN ALINABİLECEK ÜRÜNLER | |
| EN ÇOK YETİŞTİRİLEN ÜRÜNLER | |
| ALTERNATİF YENİ ÜRÜN ÇEŞİTLERİ ÜRETİMİ | |
| ENDEMİK (SADECE BU BÖLGEDE YETİŞEN) BİTKİLER | |
| TIBBİ VE AROMATİK BİTKİ YETİŞTİRİCİLİĞİ | |
| ARICILIK | |
| EN ÇOK BESLENEN HAYVAN TÜRLERİ | |
| HAYVAN BESLEMEDE KULLANILAN ÜRÜNLER | |
| MEYVECİLİK İHRACATI | |
| SERTİFİKALI ORGANİK TARIM | |
| GÜBRE ÇEŞİTLERİ | |
| TOPRAK ANALİZİ YAPTIRMA DURUMU | |
| SU ANALİZİ YAPTIRMA DURUMU | |
| TARIMSAL SULAMA SUYU YETERLİLİĞİ | |
| TARIMSAL SULAMA SUYU KAYNAĞI | |
| SULANABİLİR ALANDA YETİŞTİRİLEN ÜRÜNLER | |
| SULAMA SUYU KAYNAĞI YÖNETİMİ | |
| MODERN SULAMA SİSTEMLERİ KULLANIMI VE SU TASARRUFU EĞİTİMİ | |
| SULAK ALAN MİKTARI | |
| ÜRETİMİN GEÇİMİ SAĞLAMA ORANI | |
| TARIMSAL BİLGİLERE ULAŞMA KANALLARI | |
| MAHALLEDE KOOPERATİF VAR MI? | |
| BİREYSEL ARAZİ ORTALAMASI | |
| DEVLETİN VERMİŞ OLDUĞU DESTEKLERDEN FAYDALANMA ÇEŞİTLERİ | |
| TALEP EDİLEN TARIMSAL EĞİTİMLER | |
| KADINLARIN MAHALLE EKONOMİSİNE KATKISI | |
| İKİNCİ NESİLE ÇİFTÇİLİĞİN ÖNERİLİP ÖNERİLMEDİĞİ | |
| KAYBOLAN VEYA KAYBOLMAYA YÜZ TUTMUŞ DEĞERLER | |
| ESKİ YERLEŞİM YERLERİ | |
| ARKEOLOJİK ALAN | |
| KONAKLAMA YERİ | |
| KÜTÜPHANE |